Kako koristiti frezu za iskop 2.2m

04-05-2020

Raditi u stambenim prostorima je komplikovano.
Nedostatak prostora i sigurnost stanovnika su jedan od problema koje treba resiti, kako bi se nadogradile vodvodne mreze u Brodarici, u Hrvatskoj. 

Kakav je proces?

Kompaktni bager od 9t moze se kretati po uskim ulicama izmedju kuca i privatnih dvorista. MB Crusher freza MB-R500 moze usitniti krecnjak veoma brzo i precizno, uprkos prisustvu postojecih cevi. Pocetna faza za zamenu pozdemnih vodovoda je i dalje u toku u ovom gradu, stanovnici i dalje zive u svojim kucama tokom obnove cevovoda i posao zahteva malo vise vreme.

Bubanj MB-R500 na bageru Takeuchi od 9t moze se slobodno kretati po uskim ulicama i usitnjavati tvrd krecnjak dubine 2.2m koja je potrebna za polaganje novih cevi.

Sta se desava sa starim cevima koje su vec postavljene?
Nema problema. Kontrola, niske vibracije i kompaktna velicina su prednosti nase freze MB-R500.

Kako koristiti frezu za iskop 2.2m
Kako koristiti frezu za iskop 2.2m
Kako koristiti frezu za iskop 2.2m

MB-R500 je najmanja freza sa rotacijom u ponudi MB proizvoda, teska je samo 300kg i precnik njenog bubnja je 500mm. Preciznost je razlog zbog kojeg freza  brzo usitnjava povrsinu puta u Brodarici, izbegavajuci postojece cevi.

Inace,busenje cekicem dovodi do nemogucih vibracija i dosta vremena je potrebno za taj posao. MB Crusher MB-R500 i odgovarajuci bubanj za kamen:

  • smanjuje vibracije, jedinstven dizajn poboljsava ravnotezu iste i drasticno smanjuje naprezanje ruke bagera,uklanjajuci udarne vibracije;

  • usitnjen sa lakocom i kontrolom cak i tvrdog krecnjaka, ovaj model moze biti opremljen kit-om za povecanje snage, kako bi se povecala sila glodanja;

  • krece se sa velikom lakocom cak i po ulicama sirokim samo 2m,okruzene kucama i privatnim dvoristima.

Kako koristiti frezu za iskop 2.2m
Kako koristiti frezu za iskop 2.2m
Kako koristiti frezu za iskop 2.2m
Kako koristiti frezu za iskop 2.2m

Glodalni bubanj MB-R500 ima nekoliko dodataka koji se mogu izabrati na osnovu delatnosti.

Ukoliko radite u  zatvorenim prostorima, ili na prometnim putevima, bubanj freze moze biti opremljen poklopcem kako bi se smanjila prasina i kamencici koji se odbijaju. Kada je potrebno glodanje u posebnoj dubini, onda je kit za podesavanje dubine secenja pravi dodatak.


Svako gradiliste je tesko,ali u mestima na moru i stambenim prostorima kao sto je Brodarica, velika paznja se treba posvetiti odabiru pravih masina. Ljudi koji zive u ovom kraju zahtevaju mir i tisinu, a vrlo je vazno da se posao obavi u sto kracem vremenu: Svi MB Crusher proizvodi spadaju u te masine.

Dizajnirani su tako da omogucavaju istovremeno zadrzavanje buke, kao i ogromnu proizvodnju, cak i kod najkompaktnijih modela, a moze se i dodati deo za uklanjanje prasine kako bi se smanjila u radu.

Prodotti correlati

Applicazioni