Výsledky mluví za vše, my se nezastavíme! Předáváme slovo odborníkům z oboru

01-02-2019
Více jak 15 let na špiččce trhu, protože MB Crusher denně naslouchá firmám a  strojníkům z celého světa:  práce na místě a bez zastavení procesu je klíčem k úspěchu.

Více jak 15 let na špiččce trhu, protože MB Crusher denně naslouchá firmám a  strojníkům z celého světa:  práce na místě a bez zastavení procesu je klíčem k úspěchu.

"Potřebuji pracovat rychle, efektivně a především bez dalších nákladů na dopravu, údržbu nebo abych se musel učit nové technologie." To je nejčastější přání profesionálů a společností, které se v každé části světa podílejí na výstavbě, demolici, silničních pracích, zemních pracích, průmyslových a městských přestavbách, kanalizacích, výkopových a tunelových pracích či rekultivaci životního prostředí. "V našem odvětví potřebuje být neustále v pohybu, nemůžeme jen tak zastavit práci, vypnout motory. Ti, kteří se ve stavebnictví pohybují vědí, že neseme obrovskou zodpovědnost, jak za vykonanou práci, tak i za dodržení termínů, které nám smlouva stanovuje."

Více než 15 let plní MB Crusher své poslání: získat klientům nové zakázky a příležitosti, zlepšit a zrychlit práci, zajistit konkurenceschopnost a poskytnout řešení. Za tuto dobu můžeme bez jakéhokoliv ostychu říci, že naše patentované drtící lopaty MB umožňují pracovat nepřetržitě po celá desetiletí. A to i díky jednoduchému mazání, které udržuje ozubená kola stále ve skvělé kondici. Motto MB: udělat vše na místě bez dalších výdajů – podrtit jakýkoliv inertní materiál, využít odpadní materiál, žádné další výdaje na odvoz a pronájem strojů. Pro ty, kteří chtějí využít výhody práce přímo na místě, jsou MB drtící lopaty ideálním nástrojem. Není potřeba specializovaných techniků nebo pořizování náhradních dílů, dokonce i náklady na údržbu jsou téměř mizivé.

„Jako obchodní ředitel (říká Guido Azzolin) - mohu potvrdit, že každý den nám volají podnikatelé, strojníci a pracovníci z celého světa a často společně analyzujeme výdaje za údržbu jejich starého zařízení, pořízení nového, o kolik zlepší produkci a produktivitu práce. Na základě požadavků, omezení a cílů, které zákazník má, poskytneme optimální řešení. Máme-li nejširší škálu drtících a třídících lopat, je to hlavně z důvodu, že: naše nové modely nenahrazují ty „staré“, ale reagují na požadavky našich zákazníků. Zařízení je patentováno a dále vyvíjeno, testováno a hodnoceno. Zlepšujeme vše, co je na základě výzkumu doporučeno, ale něměníme to, co nás dovedlo až na světovu špičku:  vynikající rozdrcení na místě, zjednodušený provoz, dlouhá životnost, nízké náklady na práci. S hrdostí dáme prostor i našim zákazníkům a publikujeme jejich práci na kanále Youtube, kde ukazují účinnost MB zařízení po mnoho let a mimořádnou produktivitu nových modelů, které přicházejí okamžitě do pracovního procesu ".

Výsledky mluví za vše, my se nezastavíme! Předáváme slovo odborníkům z oboru

Neustálý provoz a ziskovost, to je slovo MB všem zákazníkům, kteří chtějí vylepšit práci bez úpravy pracovního stroje. Od jednoduchého mazání až po výměnu čelistí či připojení nové lopaty. Již od prvního okamžiku s našim opravdovým drtičem bude práce zisková. Jsme odhodlání podpořit práci na jekémkoliv místě, proto MB disponuje agenty a dealery po celém světě, kteří jsou připraveni poskytnout rychle a zdarma veškeré informace, předvést zařízení a poskytnou technickou pomoc dnem i nocí.

Stačí nás pouze kontaktovat, a to prostřednictvím webu nebo chatu, abyste si domluvili návštěvu, získali materiál a dokonce si vyzkoušeli a sami zhodnotili účinnost našeho zařízení.

"Rozdrtit" náklady a získat ihned výhody zpracování materiálů na místě!

Výsledky mluví za vše, my se nezastavíme! Předáváme slovo odborníkům z oboru

MB Crusher v číslech

• Již více než 15 let je společnost MB známá a oceňována na celosvětovém trhu v odvětví drcení, demolic a recyklace.

• V roce 2001 společnost MB vytvořila zařízení, které dokázalo přeměnit práci na staveništi v práci produktivnější a mnohem jednodušší: MB je první společnost na světě, která patentovala drtící lopatu.

• Více jak 20 000 drtících lopat prodaných po celém světě: přemění libovolný stroj na skutečný drtič a poskytuje největší škálu modelů na světě.

• 17 000 metrů čtverečních - sídlo a výrobna v Itálii, sedm poboček, četná logistická centra umístěná na různých kontinentech.

• Pomoc, prodej a přeprodej 24 hodin 7 dní v týdnu.