MB-G900 ne gubi vreme

17-07-2023

Da li želite da uštedite vreme? Radite brže, ali istovremeno i efikasnije? Ovo je moguće sa MB Crusher hvataljkama za sortiranje.

Kao dokaz za to je priča o kupcu koji je uspeo da završi radove na rušenju za samo 20 dana, dok je po projektu bilo predviđeno 45. Vreme rada je praktično prepolovljeno i kupac je ostao prezadovoljan.

Želeo bih više informacije

 

Novi tržni centar

Za ovaj projekat investitor je bio veoma zahtevan: trazio je preciznost u sortiranju materijala nakon rušenja, odnosno aluminijuma, cigle, metala i drveta. Na sreću, Neša je bio spreman i uspeo je zadovoljiti zahtev investitora za tren, koristeći MB-G900 hvataljku za sortiranje instaliranu na bager Komatsu PC 210 LC.

Na gradilištu je, dakle, planirano rušenje stare zgrade gde se nalazio i stari kokošinjac, te razvrstavanje ostataka i materijala za rušenje kako bi se napravio prostor za novi tržni centar koji bi ugostio važne brendove odeće.

Posao se odradio brzinom svetlosti! Ubrzo je prostor očišćen i mesto njega napravljen teren za novu izgradnju.Neša je, pored efikasnosti i brzine hvataljki za sortiranje, bio zadivljen i njenom snagom jer može bez problema da iščupa i betonske grede.

Imam izuzetno precizan posao za jako kratko vreme

 

Ostale prednosti MB Crusher hvataljki za sortiranje

Grajfer za sortiranje MB-G900 je deo širokog spektra jedinica, zapravo postoji 9 modela MB Crusher hvataljki za sortiranje. Svi su dizajnirani za sortiranje i rukovanje bilo kojom vrstom čvrstog materijala.

Ali koje su stvarne prednosti korišćenja MB Crusher hvataljke?

  • Bezbednost na licu mesta;
  • Preciznost u radu;
  • Apsolutna nežnost kako ne bi oštetili materijale;
  • Mogućnost ponovne upotrebe porušenog materijala;
  • Ušteda vremena jer su materijali već sortirani na licu mesta;
  • Progresivnost kojom se može upravljati silama zatvaranja;
  • Zamenljive kandže i hidraulična rotacija od 360° omogućavaju rukovanje velikim opterećenjima i specijalnim oblicima;
  • Veoma jednostavno održavanje.

I ja se takodje bavim rušenjem

 

Ali korak unazad...

Ali korak unazad...

Međutim Neša nije prvi put koristio grajfer za sortiranje MB-G900. Prošle godine je takodje u malom selu u opštini Velika Plana (Krnjevo), srušio stari mlin da bi proširio vinariju Radovanović. Ovo područje je bogato crnicom koja pripada smederevskom vinogorju.

I ponovo je Neša brzo i sigurno obavio svoj posao.

Pročitajte i otkrijte više priča o MB Crusher hvataljkama

 

Applications