Hogyan válasszuk ki a megfelelő eszközt az építkezéshez

15-04-2021

Minden építkezésnek megvan a maga bonyolultsága, nemcsak a kezelendő anyag, hanem az is, hogy hol található . Ezért elengedhetetlen az egyes építkezések megszervezése a munka megkezdése előtt. Minden részletet meg kell tervezni és be kell programozni a kiváló eredmény érdekében, de mindenekelőtt a problémák és a késedelem elkerülése érdekében.

Emiatt a kezelő gépek mellett olyan berendezéseket is használunk, amelyek lehetővé teszik a munka hatékonyabb elvégzését,  Magyarországon az ügyfelek az MB Crusher berendezéseket választották a munkamódszer megváltoztatásához, valamint pénz és idő megtakarításához.

"...Az MB egységek bármilyen típusú építkezéshez alkalmazkodnak, biztosítva a maximális hatékonyságot, ami az ügyfeleket versenyképessé teszi a piacon..." 

 

Bontási anyagok újrahasznosítása​

Ahelyett, hogy a hulladéklerakókat bontási anyaggal töltötték volna meg, Nagy Lajos úr MB-C50 törőkanalat vásárolt a Takeuchi TB150-hez. Most összemorzsolja a törmeléket, amely más munkákhoz szükséges. Az előnyök:

 Nincsenek hulladéklerakó költségek
 Nincsenek anyagbeszerzési költségek 

Homoktermelés​

Ahelyett, hogy nagy mennyiségű homokot vásárolna, a Hitachi 180W-ra szerelt MB-S14 Dobrosta  kanállal, az ügyfél maga készít el mindent, amire szüksége van, gyorsan és alacsony költséggel. Az előnyök:

 Nincs várakozási idő az anyag beszállításàhoz
 Nincsenek anyagbeszerzési költségek

Aszfalt átértékelése​

Mivel az aszfalt újra és újra 100% -ban újrafeldolgozható, az ügyfél úgy döntött, hogy közvetlenül a helyszínen csökkenti az MB-C50 pofadarálóval és a Hitachival. Így nagy mennyiségű anyagot nyert - újrahasznosított aszfaltot -, amelyet aztán újrafelhasználnak az új èpitkezèsben. Az előnyök:

 Csökkentette a környezeti hatást
 Megszüntette az összes szállítási költséget, az anyag ugyanazon a helyszínen volt és marad

Ellenőrzött bontások ​

Darabról darabra, a Caterpillar M314F-re szerelt MB-G900 válogató markolóval a házakat pillanatok alatt szétszedik. Olyan precíz munka, amely nem zavarja a környéket. Az anyagokat azonnal kiválasztják  előnyökkel:

 Az udvar tiszta és rendezett
 Minden készen áll az újrahasznosításra 

A városi központtól a vidékig ​

Az MB-S14 rostaknállal és a Liebherr 914-el végzett városban levő munka, az anyag 100% -os visszanyerésével. A templom közelében lévő tér átépítésekor a finom átszitált anyagot a helyszínen használják, míg a kosárban maradt részt a teherautóra töltik, és a mezőgazdaságban újra felhasználják. Milyen előnyökkel jár?

 Nincs pazarlás
 Nincs további költség

A mezőgazdaságban ​

Erdélyben a Komatsu PC240LC -re szerelt MB-S18 rostával megtisztítják a földet a kövektől, a földet megtisztítják, hogy áfonyaültetvényt készítsenek. A megműveletlen földet gyorsan előkészítik az új terméshez, és előnyökkel járnak

 Időmegtakarítás
 Az összes természeti erőforrás újrafelhasználása 

Az MB Crusher felszerelésének megvásárlása olyan beruházás, amely versenyképessé teszi a vállalatokat, és lehetővé teszi számukra a diverzifikálást és  megkönnyítik az építkezési tevékenységeket

Applications