Revoluţia MB a ajuns la a patra generaţie

07-02-2017
MB Crusher se lansează pe piaţa echipamentelor de construcţii şi de reciclare cu noua generaţie a cupei concasor BF90.3 S4, model reprezentativ de top, modernizat şi mai puternic.

MB Crusher se lansează pe piaţa echipamentelor de construcţii şi de reciclare cu noua generaţie a cupei concasor BF90.3 S4, model reprezentativ de top, modernizat şi mai puternic.

Să uimeşti piaţa de specialitate cu noi concepte tehnice şi produse de înaltă performanţă reprezintă, cu siguranţă, dovada capacităţii şi profesionalismului. Iar atunci când reuşeşti să faci asta de mai bine de 15 ani, nu numai prin extindere, cât mai ales printr-o continuă reînnoire şi, totodată, consolidare a gamei de produse, atunci cu siguranţă acesta este unul motivele care fac din compania MB Cruscher liderul pieţei de concasare şi reciclare.

BF 90.3 S4

Atunci când a fost fabricat şi brevetat, în anul 2001, modelul BF 90.3 a fost prima cupă concasor din lume ce a fost lansată în producţia de serie. Concepută pentru a rezista la cele mai dificile şi dure condiţii de exploatare de pe şantiere, cupa concasor model BF 90.3 - deosebit de compactă şi flexibilă – a schimbat într-o manieră radicală metodele de concasare utilizate pe diverse şantiere, oferind noi oportunităţi de profit şi răspunzând rapid la orice exigenţe tehnice şi economice. Reproiectat de-a lungul anilor, pentru sporirea randamentului şi a durabilităţii, modelul BF 90.3 sa dovedit potrivit pentru toate operaţiunile de
concasare, chiar şi cele mai grele, menţinând neschimbaţi parametri de lucru setaţi, oricare ar fi tipurile de materiale inerte cu care ar lucra.


În mod deosebit, la un an de la ultima sa modernizare, exact acest model de cupă care a revoluţionat istoria, a fost optimizat pentru a asigura echipamentului:

  • creştere a productivităţii, având la bază reproiectarea structurii interne funcţionale, care să asigure, alături de creşterea capacităţii de producţie şi a durabilităţii cupei concasoare, şi o fiabilitate sporită în ceea ce priveşte stabilitatea şi precizia de lucru.
  • Mai multe opţiuni de reglare, pentru extinderea plajei dimensionale a materialelor finite.
  • Reducerea timpului dedicat activităţilor curente de întreţinere, datorită integrării unui sistem centralizat de ungere.
  • Rezistenţă şi performanţe sporite, chiar şi în cele mai extreme condiţii de exploatare, graţie măririi şi    ranforsării pieselor şi secţiunilor supuse într-o mai mare măsură stresului mecanic şi uzurii.

Cupa concasoare BF 90.3 S4 poate fi folosită în combinaţie cu excavatoare hidraulice având o masă operaţională de cel puţin 21 tone, prevăzut cu o instalaţie hidraulică care să asigure un debit de ulei de 180 l/min, la o presiune de 220 bar şi o contrapresiune de 10 bar. Cupa concasoare are o masă de 3,5 tone

şi dimensiunile 2.185 x 1.340 x 1.390 mm. Gura de încărcare are dimensiunile L910 x H540 mm, iar capacitatea de încărcare este de 0,90 mc, ceea ce îi asigură o capacitate maximă de producţie de 42 mc/h. Plaja de reglaj a concasorului, la ieşirea materialului inert, este cuprinsă între 15 ÷ 140 mm.

„Revoluţia şi inovarea nu reprezintă nişte factori statici, ci mai degrabă o provocare continuă pentru perfecţionare.” Acestea sunt cuvintele lui Diego AZZOLIN, şef de producţie la MB, care, în fiecare zi, împreună cu echipa sa, lucrează pentru a oferii o gamă extinsă cu cele mai recente produse de ultimă generaţie şi cu performanţe de neegalat.

Într-adevăr, activitatea Departamentului de Cercetare şi Dezvoltare de la MB a fost întotdeauna direcţionată în sensul creşterii nivelului aşteptărilor clienţilor şi a deschiderii de noi orizonturi pentru capacităţile tehnice ale echipamentelor MB. Mai mult decât atât, tocmai datorită feedbackului permanent primit din partea clienţilor, care operează şi utilizează intensiv echipamente MB, la capacitate maximă şi pe şantiere diverse, MB Cruscher

îşi reînnoieşte în permanenţă produsele sale şi, astfel, prin împlinirea cerinţelor clienţilor săi, compania îşi consolidează poziţia de lider, cu o acoperire de 90% din cota de piaţă.