MB S.p.A. Području drobljenja, rušenja i recikliranja, dizajniranjem, proizvodnjom i prodajom drobilica

01-05-2019
MB S.p.A. Području drobljenja, rušenja i recikliranja, dizajniranjem, proizvodnjom i prodajom drobilica

[Gradimo, May 2019]

MB je svjetski lider već više od 15 godina
Već više od 15 godina MB je lider u području drobljenja, rušenja i recikliranja, dizajniranjem, proizvodnjom i prodajom prve drobilice čeljusti.

Od 2001. godine MB je ponudio najveću liniju patentiranih žlica za drobljenje diljem svijeta. Uz opsežne inovacije i razvoj, MB sada nudi kante za drobilice za bagere, utovarivače i bagerice svih veličina.

Vrijednosti obiteljskog poslovanja omogućile su MB-u da dosegne razinu međunarodno priznate izvrsnosti: osnovana i sa sjedištem u Italiji, tvrtka se globalno osniva kroz 7 međunarodnih podružnica s logističkim centrima smještenim na različitim kontinentima, kao i sa širokom mrežom ovlaštenih distributera. i servisnu podršku širom svijeta.

S više od 60 godina iskustva u drobljenju u sektorima iskopa, rada na cesti, kamenolomu i rušenju, obitelj Azzolin imala je viziju drobilice primjenjive na bagerima. S fleksibilnošću i pokretljivošću dodatne opreme i performansama većeg stroja htjeli su zamijeniti tradicionalnu drobilicu u većini aplikacija. Upravo ta vizija rezultirala je prvom svjetski patentiranom žlicom za drobljenje. [...]