MB Crusher, marea revelatie la Bauma 2019

22-04-2019
MB Crusher, marea revelatie la Bauma 2019

[Masini Si Utilaje, April 2019]

intelegem mancarea italieneasca?

Cand vorbim de ingredientele folosite pentru a gati o mancare, poate nu toate retetele ni se par a fi o reusita, chiar daca folosim ustensile de bucatarie de top, dar daca facem referire la alimentarea cu materie prima a atasamentelor de productie de la producatorul italian MB Crusher, daca amesteci bine ingredientele, chiar si pe santier, la final reteta iese perfect.

Inovatoarele atasamente de productie MB Crusher, unele unice in acest sector, sunt echipamente de lucru rezistente la uzura si fiabile, adaptate pentru a lucra pe orice santier (de constructii, de demolari, pentru reciclare, in cariere sau la lucrari publice) si cu orice tipuri de masini (excavatoare, mini-incarcatoare cu roti sau senile si virare prin derapare, incarcatoare frontale pe roti, buldoexcavatoare sau incarcatoare telescopice).

Aceste echipamente, ce concaseaza, sorteaza, macina si prelucreaza materia prima direct pe santier, sunt proiectate pentru ca, in timpul prelucrarii materialului, sa produca zgomote de intensitate redusa si cantitati diminuate de praf, fiind certificate in acest sens.

Folosirea atasamentelor de productie MB Crusher direct pe santier asigura economii in ceea ce priveste costurile de transport si de achizitie a materiei prime, costurile de intretinere masinilor, precum si a timpului efectiv de lucru.
 
In mai putin de 15 ani, MB Cruscher a devenit sinonim cu revolutia tehnica, schimband radical metodele de prelucrare a materialelor (concasare, macinare, sortare) utilizate in toate tipurile de santier, oferind noi oportunitati de castig si raspunzand rapid la toate tipurile de cerinte tehnice si economice.
 
Pentru a sublinia toate acestea, o parte din cea mai diversa gama de cupe concasoare brevetate, alte atasamente de productie si accesorii, toate in serviciul santierelor de constructii si a clientilor din intreaga lume, va fi expusa la cel mai mare salon international de masini, utilaje si materiale pentru constructii - Bauma 2019, ce se va desfasura intre 8 – 14 aprilie la München.
 
MB Cruscher va fi prezent in trei zone de prezentare:
 
- o zona exterioara, unde va fi amenajat un adevarat santier unde, cupe concasoare, ciururi rotative si freze hidraulice (inclusiv ultimul nascut, mica freza hidraulica MB-R500) vor fi puse la lucru pentru a realiza „un melanj al ingredientelor”,
- un showroom, cu un punct promotional si
- un stand interior, de aceasta data mai mare si mai bogat in exponate care, cu siguranta, vor atrage atentia.
 
In plus, va exista si o componenta secreta, care va surprinde in chip neasteptat si placut vizitatorii. Dar pentru a o descoperi, va trebui sa asteptati prima zi a targului, cand MB Cruscher va dezvalui in premiera mondiala ceva cu adevarat revolutionar.