Saznajte kako jedinice MB Crusher doprinose rudniku.

18-12-2023

U Bosni i Hercegovini predložen je Vareš Silver Projekt, rudarski projekat koji se sastoji od dva visokokvalitetna polimetalna ležišta, podzemnog ležišta Rupice i površinskog ležišta Veovača.

Projekat Vares Silver je poznat kao  “eldorado mineralne rude”, važni rudarski bazen za Bosnu, ali i za ostatak Evrope, tako da za postizanje najboljeg rezultata potrebna vam je prava oprema!

U ovom slučaju, kao i za mnogo drugih rudnika, prava oprema je MB Crusher! Sa MB Crusher opremom možete postići najbolji rezultat uz:

  • Manje vremena;
  • Manje otpadnog materijala;
  • Većom pažnjom na životnu sredinu.

Želeo bih više informacija

 

Očuvanje životne sredine i recikliranje je jako jednostavno uz MB Crusher

Ako imate odgovarajuću opremu, sve postaje lakše, čak i ako radite obraćajući pažnju na životnu sredinu, a to je od suštinskog značaja za nisku potrošnju i efikasno korišćenje resursa: jedan bitan cilj Silver Varos projekta.

MB Crusher se isto pobrinuo za to uz sve njegove jedinice: kašike za drobljenje, sejačice i glodalice su savršene jedinice za rad u rudnicima!

Mogu da stignu do bilo kog gradilišta, čak i do najudaljenijeg i mogu se ugraditi na bagere, kombinovane mašine i utovarivače. Oni pojednostavljuju sve operacije:

  • drobljenja;
  • skrininga;
  • selekcije;
  • slaganja materijala.

Na primer, za projekat Vares Silver  MB-S18 je neophodna za prosejavanje prvog sloja zemlje i kamena tokom ekstrakcije sirovina. Dobijeni materijal se zatim ponovo koristi za pravljenje kanalizacije (koja je veoma važna u rudnicima za vodosnabdevanje infrastruktura) i puteva koji omogućavaju transport materijala do železničke pruge Vareš.

Dakle, sa jednom korpom možete odložiti materijal i dobiti agregat za dva posla.

Da li imate gradjevinsku mašinu?

 

Smanjenje troškova snabdevanja

Dobitna kombinacija u projektu Vareš Silver je upotreba korpe za prosejavanje zajedno sa kašikom za drobljenje MB Crusher. Na ovaj način je moguće obraditi materijal direktno na licu mesta: prosejati i zdrobiti, tako da se dobija proizvod koji se može odmah ponovo koristiti.

Smanjenjem troškova nabavke materijala, uštedom na troškovima transporta i vraćanjem materijala u proizvodni ciklus promoviše koncept zelene ekonomije! Zbog toga su jedinice MB Crusher pogodne za projekat Vareš Silver: moto MB Crusher je Reduce, Reuse and Recicle - najmanje uticaja na životnu sredinu.

Projekat Vares Silver je važan jer može povećati bosanskohercegovački BDP za 2% i rudarska industrija u ovoj zemlji ima veliku budućnost: postoji ogroman potencijal istraživanja koja bi dovela do novih rudnika.

Šta čekate? Zatražite više informacija i saznajte koja jedinica najbolje odgovara vašem gradilištu!