Від сміття до ресурсів: відходи металургійного виробництва повертаються в обіг за допомогою MB Crusher

29-02-2024

Сьогодні всі галузі, в тому числі металургійна, приділяють особливу увагу охороні навколишнього середовища та впливу промислових відходів на екосистему. І відповіддю MB Crusher на ці виклики є перетворення відходів на ресурси.

Приклад знайдемо в Україні.  Родіонов Дмитро Сергійович, директор ТОВ «Копачі Профі» м. Запоріжжя,  застосовує два дробарних ковші MB Crusher для ефективної переробки шлаків на полігоні  заводу феросплавів, а саме моделі BF120.4 і MB-L200 встановивши їх на  двох різних екскаваторах CAT.

Перетворіть металургійні відходи з проблеми на можливість. Запитайте додаткову інформацію або замовте демонстрацію нашого обладнання!

 


Ефективний вибір

Встановлення BF120.4 і MB-L200 на екскаватори CAT 336 і CAT 320 GC відповідно, дозволило з найменшими затратами ресурсів, переробляти шлак різного розміру.

  •  BF120.4  доказав ефективність  у подрібненні кусків від 0 до 500 мм, даючи вихідний матеріал 140 мм.
  • В той час як MB-L200  дає на виході  фракцію 0-30 мм, розмір, що дозволяє промиванням на відсаджувальних машинах отримувати найбільший вихід ферокорольку - сировини для виробництва феросплавів.

Оптимізація розміру подрібненого шлаку не тільки знизила експлуатаційні витрати, але й підвищила загальну ефективність процесу.
Поєднання двох ковшів - дробарок гарантувало гнучкий і ефективний процес подрібнення, і клієнт був задоволений вибором, підкреслюючи універсальність і адаптивність обладнання MB Crusher. Ковші-дробарки MB Crusher повністю підходять для процесів переробки безпосередньо на місці, навіть  в обмеженому просторі. Компактні моделі спеціально розроблені та адаптовані до закритих або невеликих приміщень!

Для будь-якого екскаватора  є модель обладнання MB Crusher. Відкрийте для себе ту, що найкраще підійде для Вас!

 


Застосування з різними типами матеріалів:

Від сміття до ресурсів: відходи металургійного  виробництва повертаються в обіг за допомогою MB Crusher

Той самий клієнт  використовує BF120.4 також у проєктах по демонтажу. Після знесення однієї із старих фабрик , він використав дробарку BF120.4,  встановлену на екскаваторі CAT 336, для подрібнення відходів демонтажу. Ефективність обладнання MB Crusher дозволила клієнту:

  • Провести процес рециклінгу відразу на місці демонтажу
  • Уникнути затрат на вивезення сміття
  • Звести до мінімуму використання людського ресурсу
     

Маючи лише одну одиницю обладнання МВ, один екскаватор та одного оператора, клієнт зміг не лише підвищити ефективність роботи, але й отримати нові економічні можливості шляхом подрібнення та перепродажу матеріалу!

MB Crusher  є надійним партнером для перетворення процесу управління відходами в ефективну та прибуткову діяльність.